Τρίτη 21 Οκτωβρίου 2008

ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ 28 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ Η ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΑΙΤΗΣΗΣ ΓΙΑ ABSENTEE BALLOT ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΙΚΕΙΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ

Και έτσι πέρασαν περίπου έξι μήνες από το πρώτο post. Κάτι το καλοκαίρι που μεσολάβησε κάτι οι υποχρεώσεις που ανέκυψαν (ανάμεσα σε αυτά και η γέννηση της δεύτερης κόρης στα τέλη Αυγούστου) αδρανοποίησε τελείως το παρών blog. Το group όμως στο facebook σταδιακά μεγαλώνει και έχει φτάσει αισίως τα 73 μέλη. Με το χειμώνα προ των πυλών, υπόσχομαι να προσπαθώ να το ενημερώνω τακτικά, ενώ όσοι θέλετε να βοηθήσετε στείλτε μου email στο greekgradsnyc@yahoo.gr.

Στο χρηστικό μέρος της υπόθεσης τώρα, όσοι είστε αμερικανοί πολίτες, εγγεγραμμένοι στους εκλογικούς καταλόγους της Νέας Υόρκης και θέλετε να ψηφίσετε στις προσεχείς εκλογές, προλαβαίνετε να ζητήσετε absentee ballot μέχρι και την Τρίτη 28 Οκτωβρίου. Την σχετική αίτηση θα την βρείτε στο http://www.elections.state.ny.us/NYSBOE/download/voting/absentee.pdf

2 σχόλια:

Γιάννης Καραμήτρος είπε...

Καλησπέρα και χρόνια πολλά.

Να σου ζήσει η κόρη και να σε ρωτήσω κάτι: Οι Έλληνες της ΝΥ είστε πολύ δεμένοι; Σε ρωτάω γιατί είχα ένα πρόβλημα υγείας και με έσωσαν γιατροί οι οποίοι είχαν γνωριστεί με τον ξαδελφό μου όταν σπούδαζαν στις ΗΠΑ.

vasilis tsiknakos (philosofos) είπε...

Δεν θα έλεγα ότι όλοι οι Έλληνες είναι δεμένοι, αλλά σίγουρα οι φιλίες που κάνεις στο εξωτερικό είναι πολύ πιο δυνατές. Ίσως να οφείλεται στο γεγονός ότι η νοσταλγία είναι μεγάλη, ίσως για κάποιον άλλο λόγο, πάντως η δική μου εμπειρία αυτό έδειξε.
Διάβασα στο blog σου, και το καινούργιο και το παλιό, την περιπέτεια σου και πραγματικά εύχομαι όλα να είναι πλέον καλά και η όλη περιπέτεια να έχει περάσει ανεπιστρεπτί.